Teimme tyttärellemme lahjan: 46 m²: n studio, joka on kunnostettu ja osaava suunnittelu ennen ja jälkeen

  • Apr 05, 2021
How to effectively deal with bots on your site? The best protection against click fraud.

Suunnittelija Alena Chashkina Suunnitteli 46 m²: n studion, jossa oli valtava loggia nuorelle tytölle. Hänen vanhemmistaan ​​tuli asiakkaita, asunto oli lahja yliopiston valmistumiselle.

  • kokonaisalue: 46 m² ilman loggiaa (loggian pinta-ala - 28 m2)
  • Paikka: Kaliningrad
  • Huoneiden määrä: Studio
  • Talotyyppi: uusi rakennus
  • Talousarvio: 3-4 miljoonaa ruplaa
  • Kuka täällä asuu: tyttö
  • Suunnittelija: Alena Chashkina
  • Kuva: Denis Kitchatov
Aluksi yhden huoneen huoneistosta tehtiin studio, jossa oli erillinen pukuhuone. Avoimessa tilassa oli mahdollista järjestää täysimittainen makuutila, olohuone ja keittiö-ruokasali.

Olohuone

Olohuoneen seinien sisustuksessa käytettiin tiilen kaltaisia ​​laattoja. Tila oli kaavoitettu avointa telineellä, se toimii osiona. Kulmasohva sijoitettiin panoraamaikkunan viereen.

Sisätilan "keventämiseksi" TV-teline tehtiin ripustettuna. Se, kuten paneeli, johon televisio oli kiinnitetty, oli koristeltu taustavalolla. Se toimii lisävalaistuksen lähteenä.
Sisätilan "keventämiseksi" TV-teline tehtiin ripustettuna. Se, kuten paneeli, johon televisio oli kiinnitetty, oli koristeltu taustavalolla. Se toimii lisävalaistuksen lähteenä.
instagram viewer

Keittiö

Keittiö asetettiin linjaan lineaarisesti. Osa laitteista oli piilotettu kynäkoteloihin. Vapaasti seisovasta punaisesta retro-jääkaapista on tullut kirkas aksentti. Lisäkontrasti tehtiin maalaamalla osio kylpyhuoneella mustalla.

Tukipylväs, jota ei voitu purkaa, oli päällystetty kivimäisillä laatoilla. Tässä ratkaisussa keittiö ja olohuone yhdistettiin tyylikkäästi.
Tukipylväs, jota ei voitu purkaa, oli päällystetty kivimäisillä laatoilla. Tässä ratkaisussa keittiö ja olohuone yhdistettiin tyylikkäästi.
Tukipylväs, jota ei voitu purkaa, oli päällystetty kivimäisillä laatoilla. Tässä ratkaisussa keittiö ja olohuone yhdistettiin tyylikkäästi.

Makuuhuone

Nukkumispaikka oli järjestetty kapealle. Yhden seinän puun rakenne toimii visuaalisesti syvyyden luomiseksi. Pari syvät tilavat vaatekaapit sijoitettiin sängyn päähän ja avoin hyllyyksikkö asennettiin sängyn juurelle.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen sisustamiseen käytettiin harmaita betonilaattoja. Yksi seinistä oli koristeltu kiiltävällä punaisella lasilla.

Valaistus tuotiin kattorakenteen taakse, ja se päästettiin myös kylpyhuoneen alle aiheuttaen "leijumisen" vaikutuksen.
Valaistus tuotiin kattorakenteen taakse, ja se päästettiin myös kylpyhuoneen alle aiheuttaen "leijumisen" vaikutuksen.

Suunnittelu ennen ja jälkeen

Ennen uudistamista
Ennen uudistamista

Tilaa Kentät-kanava, jotta näet ensimmäiset uudet viestit. Mielenkiintoiset mielipiteet kommenteissa ovat tervetulleita. Jos pidit materiaalista - pidä siitä!

Facebook, Instagram, Yhteydessä